Ταλιατέλες με ελαιόλαδο, σκόρδο και μαϊντανό

27Φεβ

40 Λεπτά | 4 Μερίδες | Εύκολη

Συστατικά

  • 500g. ταλιατέλες με αυγό
  • 5g. αλάτι
  • 100ml ελαιόλαδο
  • 4 σκελ. σκόρδο καθαρισμένες
  • 1 ματσάκι μαϊντανού ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

1 Βράζετε σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες al dente, τις σουρώνετε και τις λαδώνετε ελαφρώς.
2 Σε ένα μικρό ταψάκι βάζετε το σκόρδο με το λάδι για 5 περίπου λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς
3 Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις ζεστές ταλιατέλες με το μείγμα σκόρδου-λαδιού και το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0