ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ

Η Διατροφή στη Ζωή μας

Η κακή σχέση ενός ανθρώπου με την τροφή δεν μπορεί να βελτιωθεί μόνο με ένα πρόγραμμα διατροφής.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ

Δεν είναι απλά ένα βιβλίο διατροφής

Η συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου ήρθε μετά από αίτημα των διαιτώμενών μου. Έγραψα αυτό το βιβλίο εστιάζοντας στο θέμα των διατροφικών διαταραχών, γιατί η πολυετής εμπειρία μου έδειξε ότι, ακόμα κι αν κάποιος δεν παρουσιάζει τυπική συμπτωματολογία διατροφικής διαταραχής, αλλά απλά έχει κακή σχέση με την τροφή, ίσως να βρει κοινά στοιχεία διατροφικής συμπεριφοράς και χαρακτηριστικών προσωπικότητας με τα άτομα που νοσούν.

Στόχος μου ήταν να δώσω τις κατάλληλες απαντήσεις, αλλά και την καθοδήγηση που χρειάζεται το άτομο αυτό, προκειμένου να κινητοποιηθεί για την αλλαγή της διατροφικής του συμπεριφοράς. Για την επίλυση του κάθε προβλήματος είναι απαραίτητο να προηγηθεί η αναγνώριση του.

Γνωρίστε με Διαιτολόγος Διατροφολόγος | Αγγελική Ζαφειράκη

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Με περισσότερους τρόπους απ’ όσους αντιλαμβανόμαστε

Μέσα στις σελίδες του, ίσως βρεις ένα κομμάτι του εαυτού σου.

To συγκεκριμένο βιβλίο, γίνεται αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε τη σπουδαιότητα της τροφής για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και την αλληλεπίδραση σωματικής και ψυχικής υγείας. Ταυτόχρονα, προσεγγίζεται και το βάθος των διατροφικών διαταραχών, για να αναρωτηθούμε όλοι ποιο είναι, τελικά, το πραγματικό νόημα της ζωής μας!

Ως ομοούσιοι, πρέπει να συλλογιστούμε τι κοινό μπορεί να ψάχνουμε, που, δυστυχώς, όταν αδυνατούμε να το βρούμε, οδηγούμαστε σε εξαρτήσεις, είτε αυτό λέγεται φαγητό, τσιγάρο, ναρκωτικά και τζόγος είτε διατροφική διαταραχή.

Ευελπιστώ και εύχομαι, διαβάζοντας το βιβλίο μου, να καταφέρεις και εσύ να «δώσεις» στον εαυτό σου, αν όχι τις περισσότερες, τις κυριότερες απαντήσεις στα πιο βαθιά σου ερωτήματα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΑΠ΄ΑΥΤΟ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

Τι μαθαίνεις μέσα από το βιβλίο

Μία σύντομη ματιά σε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα λάβεις σχετικά με τη διατροφή, αλλά και τον ψυχισμό μας, ο οποίος κατευθύνει - σε μεγάλο βαθμό - τις αποφάσεις μας σχετικά με τη διατροφή.

01.
για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής στην ψυχοσωματική υπόσταση του ανθρώπου.
02.
για τα συμπτώματα των διατροφικών διαταραχών, για τα αίτια ανάπτυξής τους, καθώς και για τους παράγοντες που συντηρούν το σύμπτωμα.
03.
για το πώς αναπτύσσονται οι φόβοι στον άνθρωπο και πώς αυτοί είναι ικανοί να καθορίσουν την προσωπικότητα, ακόμα και τη συμπεριφορά του.
04.
για το πώς η ψυχή μπορεί να επηρεάσει το σώμα του ανθρώπου, αλλά και πώς η κακή χρήση τροφής μπορεί να επηρεάσει τον ψυχισμό του, αντίστοιχα.
05.
για το πώς ο άνθρωπος μπορεί να οδηγηθεί στην ολοκληρωτική αλλαγή μιας λανθασμένης συμπεριφοράς.
06.
για το πώς η θέληση του ανθρώπου αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για την προσωπική του αλλαγή.

Για εσένα που θέλεις την αλλαγή, ελπίζω αυτό το
βιβλίο να σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ

AN ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ E-SHOPS

Φυσικά Καταστήματα

Αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τις ηλεκτρονικές αγορές, μην αγχώνεσαι! Μπορείς να ξεφυλλίσεις και να προμηθευτείς το βιβλίο μου στα παρακάτω φυσικά καταστήματα.

Διαιτολόγος / Διατροφολόγος στο Χαϊδάρι | Αγγελική Ζαφειράκη

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!

Αγγελική Ζαφειράκη

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλίο