115 Λεπτά |
4 Μερίδες | easy
Συστατικά
- 600g. φιλέτο κοτόπουλο (4 φιλέτα)
- 150g. κόκκινα μήλα (ψιλοκομμένα & καθαρισμένα)
- 100g. κόκκινο λάχανο (τριμμένο)
- ½ μαρούλι (ψιλοκομμένο)
- 200g. καρότα (τριμμένα)
- 50g. καρύδια
- 2 φύλλα δάφνης
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 2 φύλλα δάφνης
- 5g. πιπέρι λευκό
- Αλάτι
Εκτέλεση
1 | Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε τα φιλέτα μαζί με τα δαφνόφυλλα για 25 περίπου λεπτά, σε μέτρια φωτιά. |
2 | Όταν είναι έτοιμα τα αφήνετε να κρυώσουν μέσα στο ίδιο νερό που έχουν βράσει και τα ψιλοκόβετε. |
3 | Σε μια λεκάνη ανακατεύετε τα μήλα, τα λαχανικά, τα καρύδια, το κοτόπουλο, το λάδι και τον χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνετε. |
4 | Αφήνετε το φαγητό σας σκεπασμένο να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον. |
+1
+1
+1
+1
+1
+1
1