Ντοματόσουπα

28Ιούν

20 Λεπτά | 4 Μερίδες | Εύκολη

Συστατικά

Για την ντοματόσουπα:

  • 800g. ντομάτες
  • 100g. άσπρο ρύζι
  • 50g. ελαιόλαδο
  • 200g. νερό
  • 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • 1 κ. γλ. σκόνη κρεμμυδιού
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα
  • 1 πρέζα ζάχαρη

Θρεπτικά Στοιχεία

Θερμίδες 245kcal
Πρωτεΐνη 3.5g
Υδατάνθρακες 29g
Λιπαρά 13.7g

Οδηγίες

Για την ντοματόσουπα:

1 Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη.
2 Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
3 Ρίχνουμε το νερό, τα μπαχαρικά και αφήνουμε να βράσει.
4 Προσθέτουμε το ρύζι και, αν θέλουμε, προσθέτουμε επιπλέον αλάτι και πιπέρι.
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0