Σουβλάκια γαλοπούλας μαριναρισμένα σε σόγια-μέλι με ψητά λαχανικά

27Φεβ

350 Λεπτά | 4 Μερίδες | Εύκολη

Συστατικά

  • 500g. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε μπουκιές για σουβλάκια
  • 500g. πιπεριές σε 3 χρώματα κομμένες στα 4
  • 100g. καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 100g. κρεμμύδι κομμένο σε μπουκιές
  • Κλωνάρια δεντρολίβανο
  • 200ml σόγια
  • 150g. μέλι

Εκτέλεση

1 Αφαιρείτε από τα κλωνάρια του δενδρολίβανου τα φυλλαράκια και με αυτά τρυπάτε τα κομμάτια της γαλοπούλας φτιάχνοντας σουβλάκια.
2 Τα τοποθετείτε σε ένα βαθύ τάπερ.
3 Φτιάχνετε την μαρινάδα, περιχύνετε με αυτήν τα σουβλάκια και τα αφήνετε στο ψυγείο 5 ώρες περίπου.
4  Μετά ψήνετε τα σουβλάκια στη  σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά.
5   Το ίδιο κάνετε και με τα λαχανικά.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0