ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κοιλιοκάκη & Αντιμετώπιση

Με τη σωστή διερεύνηση και καθοδήγησή μου, μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα διατροφικό πλάνο βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες σου.

20+ Χρόνια Εμπειρiας

στο χώρο της διατροφής και της υγείας.

Προσωποποιημένη Διατροφή

μέσω της ανάλυσης του DNA σου.

Εξατομικευμένο Διαιτολόγιο

μέσω της διερεύνησης ψυχοσωματικών & γονιδιακών παραγόντων.

Επαγγελματικός Εξοπλισμός

τελευταίας τεχνολογίας, για απόλυτα αξιόπιστες μετρήσεις.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Για άτομα με Κοιλιοκάκη

Η κοιλιοκάκη (εντεροπάθεια από γλουτένη) είναι μια αυτοάνοση εντεροπάθεια που προκαλείται από την κατανάλωση τροφής που περιέχει γλουτένη (σιτάρι, κριθάρι και σίκαλη) σε γενετικά προδιατεθειμένα άτομα. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν χρόνια διάρροια και κόπωση. Αυτό παρεμποδίζει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, διότι οι εντερικές λάχνες είναι υπεύθυνες για την απορρόφηση. Η νόσος προσβάλλει παιδιά και ενήλικες με γενετική προδιάθεση (γονότυπο HLA-DQ2 και HLA-DQ8).

ΒΗΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Τα βήματα που ακολουθούμε

Μάθε περισσότερα για τα βήματα που θα μας οδηγήσουν σταδιακά στην επίτευξη του στόχου.

Λήψη λεπτομερούς ιατρικού και διαιτολογικού ιστορικού.

Σύνταξη εξατομικευμένου διαιτολογίου, ώστε να εξασφαλίζεται επάρκεια ενέργειας και μάκρο-/μίκρο-θρεπτικών συστατικών. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στην επαρκή πρόσληψη ασβεστίου, στο σίδηρο, το μαγνήσιο και τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Όσο για το φυλλικό οξύ, συνιστάται η λήψη συμπληρώματος διατροφής για όλα τα κορίτσια που βρίσκονται σε ηλικία αναπαραγωγής, για την εξασφάλιση επαρκούς κάλυψης.

Η διατροφική εκπαίδευση των ασθενών είναι άκρως απαραίτητη για την επιλογή κατάλληλων τροφίμων προς κατανάλωση (ελεύθερων γλουτένης) με σκοπό την αντιμετώπιση και ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία σου!
Εσύ θέλεις;

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΟΣ/-Η
Διαιτολόγος / Διατροφολόγος στο Χαϊδάρι | Αγγελική Ζαφειράκη

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!

Αγγελική Ζαφειράκη

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ/-Η ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ;

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν νιώθεις έτοιμος/-η να αντιμετωπίσεις την παθολογική σου κατάσταση, είμαι εδώ για εσένα. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες.

  Χρειάζεσαι Διευκρινίσεις;

  Θα χαρώ πολύ να δώσω απαντήσεις σε κάθε απορία που μπορεί να έχεις σχετικά με τις υπηρεσίες μου, τη διατροφή σου ή κάτι που σε απασχολεί!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Βρίσκομαι στη διάθεσή σου καθημερινά από τις 11:00 έως τις 22:00! Επικοινώνησε μαζί μου καλώντας στον παρακάτω αριθμό με ένα κλικ.

  (+30) 210 58 18 846

  Κοιλιοκάκη