ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εργομέτρηση

Με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείς να κάνεις κάθε προπόνησή σου να μετράει!

20+ Χρόνια Εμπειρiας

στο χώρο της διατροφής και της υγείας.

Προσωποποιημένη Διατροφή

μέσω της ανάλυσης του DNA σου.

Εξατομικευμένο Διαιτολόγιο

μέσω της διερεύνησης ψυχοσωματικών & γονιδιακών παραγόντων.

Επαγγελματικός Εξοπλισμός

τελευταίας τεχνολογίας, για απόλυτα αξιόπιστες μετρήσεις.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ

Το χρόνο και τις ώρες που αφιερώνεις στην άσκηση.

Η Εργομέτρηση απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες αθλητές, αλλά και σε απλούς αθλούμενους που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να κάνουν πιο παραγωγικό τον χρόνο άσκησής τους. Έχει παρατηρηθεί πως πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν τη γρήγορη απώλεια βάρους μέσω της έντονης άσκησης. Έχει αποδειχτεί, όμως, πως ο συνδυασμός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής και άσκησης είναι αυτό που οδηγεί τελικά σε ένα σωστό αποτέλεσμα.

Εργομέτρηση Διαιτολόγος / Διατροφολόγος | Αγγελική Ζαφειράκη

ΕΡΓΟΜΕΤΡΗΣΗ

Πώς ακριβώς γίνεται;

Αρχικά, γίνεται μέτρηση ύψους, βάρους, ανάλυση σύσταση σώματος και μέτρηση βασικού μεταβολισμού. Έπειτα ξεκινάει η εργομέτρηση. Για 10 περίπου λεπτά, προετοιμάζεται το σώμα σου σχετικά, κάνοντας μικρής έντασης ζέσταμα στο εργομετρικό ποδήλατο. Μετά, φοράς μια μάσκα που καλύπτει το στόμα και τη μύτη και φοράς παλμογράφο στο στήθος σου. Η μάσκα και ο παλμογράφος συνδέονται με μηχανήματα που καταγράφουν, μεταξύ άλλων, τους καρδιακούς παλμούς, την αερόβια ικανότητα, το αναερόβιο κατώφλι, την κατανάλωση οξυγόνου.

Η ταχύτητα και η κλίση αυξάνονται όσο προχωρά η αξιολόγηση. Μαζί, αυξάνονται οι καρδιακοί σου παλμοί, ενώ μειώνεται η αντοχή σου. Λίγο προτού νιώσεις ότι δεν αντέχεις άλλο, ολοκληρώνεται η διαδικασία. Το βασικό είναι ότι παίρνεις αναλυτικά τα στοιχεία που αφορούν στις ζώνες που χρειάζεται να γυμνάζεσαι για να κάψεις λίπος, για να αυξήσεις την αντοχή σου, για να τρέξεις σε αγώνα. Τα αποτελέσματα της εργομέτρησης μπορούν να μας δώσουν την απαραίτητη πληροφορία σχετικά με το είδος της άσκησης που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια παρακολούθησης του ειδικού προγράμματος διατροφής σου. Τα αποτελέσματα της εργομέτρησης μπορούν να μας δώσουν την απαραίτητη πληροφορία σχετικά με το είδος της άσκησης που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια παρακολούθησης του ειδικού προγράμματος διατροφής σου.

*Επειδή όλο το πρόγραμμα στηρίζεται στους παλμούς σου, χρειάζεται οπωσδήποτε να προμηθευτείς έναν παλμογράφο.

ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Οι οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσεις

Αν σκέφτεσαι ότι η εργομέτρηση είναι αυτό που χρειαζόσουν, μη ξεχάσεις να ακολουθήσεις κατά γράμμα το πρωτόκολλο προετοιμασίας, ώστε να λάβουμε αξιόπιστα αποτελέσματα.

4 ώρες πριν

δεν θα πρέπει να μην έχεις φάει κάτι και να μην έχεις πιεί ούτε υγρά.

12 ώρες πριν

δεν θα πρέπει να έχεις πιεί αλκοόλ ή καφεΐνη.

8 ώρες πριν

δεν θα πρέπει να έχεις γυμναστεί ενώ θα πρέπει να είσαι ξεκούραστος.

μισή ώρα πριν

δεν θα πρέπει να έχεις ουρήσει.

Εγώ μπορώ να σε αδυνατίσω!
Εσύ θέλεις;

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΟΣ/-Η

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

Ποια είναι τα πραγματικά οφέλη;

Η εργομέτρηση είναι απαραίτητη για τους αθλητές. Οι υπόλοιποι που γυμνάζονται ερασιτεχνικά, μπορούν να κάνουν εργομέτρηση για να γίνει η όποια προπόνησή τους περισσότερο αποτελεσματική. Εάν θέλεις να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο το χρόνο και τις ώρες που αφιερώνεις στην άσκηση για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στην αντοχή, στα κιλά, στην ταχύτητα, στη μυϊκή μάζα, στο ποσοστό του λίπους και στη φυσική σου κατάσταση γενικότερα, τότε η εργομέτρηση είναι ένα εργαλείο που θα σου εξασφαλίσει σίγουρα όλα τα παραπάνω.

Εργομέτρηση Διαιτολόγος / Διατροφολόγος | Αγγελική Ζαφειράκη
Διαιτολόγος / Διατροφολόγος στο Χαϊδάρι | Αγγελική Ζαφειράκη

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!

Αγγελική Ζαφειράκη

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ/-Η ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ;

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν θα ήθελες και εσύ να βελτιώσεις τις αποδόσεις σου, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σου.

  Χρειάζεσαι Διευκρινίσεις;

  Θα χαρώ πολύ να δώσω απαντήσεις σε κάθε απορία που μπορεί να έχεις σχετικά με τις υπηρεσίες μου, τη διατροφή σου ή κάτι που σε απασχολεί!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Βρίσκομαι στη διάθεσή σου καθημερινά από τις 11:00 έως τις 22:00! Επικοινώνησε μαζί μου καλώντας στον παρακάτω αριθμό με ένα κλικ.

  (+30) 210 58 18 846

  Εργομέτρηση