You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Ταλιατέλες με ελαιόλαδο, σκόρδο και μαϊντανο

Ταλιατέλες με ελαιόλαδο, σκόρδο και μαϊντανο

Υλικά για 4 άτομα
500γρ ταλιατέλες με αυγό
5γρ αλάτι
100ml ελαιόλαδο
4 σκελ. σκόρδο καθαρισμένες
1 ματσάκι μαϊντανού ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες al dente, τις σουρώνετε και τις λαδώνετε ελαφρώς. Σε ένα μικρό ταψάκι βάζετε το σκόρδο με το λάδι για 5 περίπου λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις ζεστές ταλιατέλες με το μείγμα σκόρδου-λαδιού και το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 λεπτά

Δείτε επίσης...