Υλικά για 4 άτομα
500γρ στήθος γαλοπούλας κομμένο σε μπουκιές για σουβλάκια
500γρ πιπεριές σε 3 χρώματα κομμένες στα 4
100γρ καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες
100γρ κρεμμύδι κομμένο σε μπουκιές
Κλωνάρια δενδρολίβανο
Για τη μαρινάδα
200ml σόγια
150γρ μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρείτε από τα κλωνάρια του δενρολίβανου τα φυλλαράκια και με αυτά τρυπάτε τα κομμάτια της γαλοπούλας φτιάχνοντας σουβλάκια. Τα τοποθετείτε σε ένα βαθύ τάπερ. Φτιάχνετε την μαρινάδα, περιχύνετε με αυτήν τα σουβλάκια και τα αφήνετε στο ψυγείο 5 ώρες περίπου. Μετά ψήνετε τα σουβλάκια στη σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά. Το ίδιο κάνετε και με τα λαχανικά.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:5 ώρες
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 λεπτά
Είναι αντιοξειδωτικά, αρωματικά, αντιγηραντικά και νόστιμα. Τι άλλο θέλετε για να τους αφιερώσετε το δικό τους χώρο στην κουζίνα σας και τη διατροφή σας;
Ο δρόμος της χορτοφαγικής ζωής σίγουρα δεν είναι εύκολος και τα λάθη γίνονται χωρίς να τα καταλαβαίνετε.
Στη Βρετανία, 12.000 κρούσματα συνηθισμένων καρκίνων που εμφανίζονται κάθε χρόνο μπορεί να συνδέονται με την παχυσαρκία
H άσκηση ενεργοποιεί μια περιοχή του εγκεφάλου που μειώνει την τάση του οργανισμού να ζητά τροφές που περιέχουν πολλά λιπαρά