You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Σουβλάκια γαλοπούλας μαριναρισμένα σε σόγια-μέλι με ψητά λαχανικά

Σουβλάκια γαλοπούλας μαριναρισμένα σε σόγια-μέλι με ψητά λαχανικά

Υλικά για 4 άτομα                                       

500γρ στήθος γαλοπούλας κομμένο σε μπουκιές για σουβλάκια                      
500γρ πιπεριές σε 3 χρώματα κομμένες στα 4
100γρ καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες
100γρ κρεμμύδι κομμένο σε μπουκιές
Κλωνάρια δενδρολίβανο

Για τη μαρινάδα   
200ml σόγια
150γρ μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρείτε από τα κλωνάρια του δενρολίβανου τα φυλλαράκια και με αυτά τρυπάτε τα κομμάτια της γαλοπούλας φτιάχνοντας σουβλάκια. Τα τοποθετείτε σε ένα βαθύ τάπερ. Φτιάχνετε την μαρινάδα, περιχύνετε με αυτήν τα σουβλάκια και τα αφήνετε στο ψυγείο 5 ώρες περίπου. Μετά ψήνετε τα σουβλάκια στη  σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά. Το ίδιο κάνετε και με τα λαχανικά.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:5 ώρες
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 λεπτά

Δείτε επίσης...